Over

The Flower of Life

Ik ben An, getrouwd met Wim en mama van 3 kindjes. Ik werk als leerkracht in het buitengewoon onderwijs, heb een praktijk als bachbloesemconsulent en volg ondertussen een opleiding tot Yogadocente.

Ik ben opgeleid tot Bachbloesemconsulent bij Jef Strubbe en Anita Van Broeck van vzw De Walnoot, een opleiding officieel erkend door de Dr. Eduard Bach Foundation Engeland en ben opgenomen in het international register van erkende Bach Consulten.

 

Bij hen volgde ik de jaarcursus energetische antropologie van Professor J.T. Zeberio. De inzichten die ik hier verkreeg vormen een ondersteuning in mijn praktijk.

Ik streef er naar om bewust door het leven te gaan en mijn ware zelf te ontdekken en laten openbloeien.

Graag help ik ook jou om bewuster van jezelf te worden, meer in balans te komen om ten volle vanuit je ware zelf te kunnen leven.

 

Mijn naam is Wim Brusselmans, ik heb een opleiding genoten als “Graduaat houttechnologie en schrijnwerkerij”. Ik heb steeds het gevoel gehad dat ik nog een andere taak te vervullen had.

Na een jarenlange zoektocht naar mezelf en het volgen van diverse opleidingen stel ik vast dat ik vooral wil leven vanuit mijn hart, in volle bewustzijn, met lichaam en geest in balans.

 

En vooral dat ik ook anderen wil bijstaan in dit bewustzijnsproces, om te zijn wie je werkelijk bent en jouw unieke geschenk aan de wereld te mogen geven.

 

 

Daarnaast ben ik nog steeds graag creatief met mijn handen bezig, waarbij duurzaamheid centraal staat.

 

Mijn ideeën blijven groeien dus als je op de hoogte wil blijven van nieuwe initiatieven en creatieve projecten neem dan geregeld eens een kijkje op onze website.

 

Copyright © All Rights Reserved