Bachbloesem

The Flower of Life

Wat zijn Bach Bloesem Remedies?

 

Het is een complete, eenvoudige en totaal onschadelijke heelwijze, die al meer dan 75 jaar geleden werd ontwikkeld door dokter Bach.

Het bevat verschillende bloemenergieën, tincturen afkomstig van wilde veldbloemen en van bloesems van struiken en bomen, overeenstemmend met de 38 gemoedstoestanden die we kunnen ervaren wanneer onze gevoelens uit evenwicht zijn.

Deze puur natuurlijke druppels kunnen ons helpen wanneer we emotioneel in de knoei zitten, zodat we minder last hebben van gevoelens als kwaadheid, angst, ongerustheid,...

We kunnen er zo voor zorgen dat deze emoties zich niet gaan vastzetten en uiteindelijk tot psychosomatische klachten leiden.

 

Kortom: de Bach Bloesem Remedies helpen ons emotioneel evenwicht terug te vinden om zo vol vertrouwen ons levenspad te bewandelen.

 

Er bestaat ook een Rescue Remedie die in noodgevallen en stressvolle momenten kalmte en verlichting kan brengen.

 

Wat kan ik als Bachconsulente voor je doen?

 

Bij mij, An, kan je terecht voor een consult.

Via een gesprek proberen we meer inzicht te krijgen in de manier waarop je in het leven staat, de emoties die je uit balans brengen, je gemoedstoestanden dus . . .

Van daaruit kan ik de meest geschikte Bach Bloesem remedies selecteren die jou weer in balans brengen.

Hoe de Bach Bloesem Remedies gebruiken?

 

Je gemoedstoestand, de manier waarop je in het leven staat, bepaalt welke Bach Bloesem Remedies je nodig hebt.

Van elke gekozen remedie (max. 7) worden 2 druppels in een gebruikersflesje, aangevuld met 30ml bronwater, gedaan. Van de Rescue gebruik je 4 druppels.

Neem hiervan minstens 4 x 4 druppels per dag en doe dit minimaal gedurende 3 weken, zonder onderbreking.

In een acute situatie, een plotse negatieve stemming of ziekte, kan je van de gekozen remedies, 2 druppels (4 voor Rescue) in een glas water doen. Drink dit met hele kleine slokjes op en herhaal zo vaak het nodig is.

Praktisch

 

De kostprijs van een consult is 40 euro.

Afspraak maken kan telefonisch tussen 17u en 19u op het nummer 0497/22.64.04

Adres: Maldersebouw 1, 9255 Buggenhout

Copyright © All Rights Reserved